Pátek, 19.4.2024
HudbaKultura

Hudební festival Krásná louka 2014

Hudební festival Krásná louka 2014Rádi bychom Vám představili nový hudební festival a festival pro děti KRÁSNÁ LOUKA 2014. Navazujeme na loňský velmi úspěšný ROCK AIR festival, kdy jsme do Mladé Boleslavi přivedli několik rockových kapel včele s kapelou Kabát. Loňskou akci lze hodnotit jako velice zdařilou, festival navštívilo 18 tisíc lidí, což na hudební akci v Mladé Boleslavi nemá obdoby. KRÁSNÁ LOUKA bude střídat ROCK AIR, který je připravován na rok 2015 opět na letišti v Mladé Boleslavi.

MULTIŽÁNROVÝ HUDEBNÍ FESTIVAL

Kdy: sobota 31. května 2014 od 14:00 do 24:00 hodin

Kde: Mladá Boleslav, Krásná Louka

Vstup: 150 Kč v předprodeji, 250 Kč na místě, děti do 130 cm mají vstup ZDARMA

Předprodej vstupenek na: www.ticketstream.cz

Kapacita areálu je omezená!

Program: MIG 21, STO ZVÍŘAT, UDG, DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND, ADAM MIŠÍK, VOXEL, LAYLA EN.DRU, NASTY / Na stojáka show.

 

FESTIVAL PRO DĚTI

Kdy: sobota 1. června 2014 od 10:00 do 17:00 hodin

Kde: Mladá Boleslav, Krásná Louka

Vstup: ZDARMA

Program: Honza Krejčík ( zpěv, hry, představení Kouzelná slůvka), Kouzelník Pavel Dolejška, Divadélko Romaneto – Pejsek a Kočička jdou na Krásnou Louku, Pavel Helan (finalista Superstar), divadelní představení Čtyřlístek v pohádce, DJ.

Po oba dva dny bude připraven bohatý doprovodný program, adrenalinové atrakce, zábava pro dospělé i děti, stánky s jídlem a pitím, upomínkové předměty, zemědělský koutek, dílničky a další.

Cílem tohoto festivalu je maximálně oživit kulturní dění v regionu a oslovit veřejnost všech generací. Podařilo se nám udržet nízkou cenu vstupného na sobotní multižánrový hudební festival a dětem do 130 cm umožnit vstup zdarma. Nedělní dětský festival je zdarma pro všechny!

Akce bude probíhat za každého počasí, je připravena mokrá varianta!Partnerem akce je město Mladá Boleslav.

 

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.