Pátek, 19.4.2024
Ostatní volný časVolný čas

Regiontour 2011

Regiontour 2011

Tradiční tandem veletrhů cestovního ruchu proběhne od 13. do 16. ledna 2011 v Brně s řadou zajímavých novinek v expozicích i v doprovodném programu. První dva dny budou především setkáním profesionálů v cestovním ruchu, ale páteční odpoledne a víkend osloví široké spektrum návštěvníků.

Ti, kdo mají o cíli své příští cesty jasno, na brněnském výstavišti získají detailní informace a vyberou si z konkurenčních nabídek cestovních kanceláří, ubytovatelů, dopravců aj. Dosud nerozhodnutým cestovatelům veletrhy GO a REGIONTOUR přinesou spoustu inspirace k dalšímu putování a pro všechny je připraven bohatý zábavný program.

Regiony zblízka

Dvacátý ročník veletrhu REGIONTOUR provede návštěvníky po krásných místech a turistických zajímavostech celé České republiky i Slovenska. Po dvou desetiletích podpory incomingu a jeho cílené propagace je naprostá většina potenciálních cílů podrobně popsána a zmapována v turistických materiálech, které budou návštěvníkům k dispozici na každém stánku. Navíc mohou v pavilonu P okusit autentickou atmosféru jednotlivých regionů s jejich typickým folklórem, kuchyní či řemeslnou tradicí. K účasti se hlásí všechny kraje a největší turistické regiony České republiky, opět nechybí ani vystavovatelé ze Slovenska. K nováčkům ročníku patří Mikroregion Kuřimka, Kúpele Dudince, Muzeum Boskovicka nebo rekreační centrum Sepetná. Určitě nepřehlédnete ani rozsáhlý stánek Asociace hotelů a restaurací, kde proběhne gastronomický doprovodný program „Ochutnej krajové speciality!”.

 

 

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.