Pátek, 19.4.2024

léto

Recepty a vařeníVolný čas

Průvodce zdravějším letním vařením – Studená okurková polévka

S příchodem léta si naše tělo říká o lehčí a svěží jídla, větší množství tekutin a o potraviny, které přirozeně ochlazují i zevnitř. Proto intuitivně vyřazujeme těžké, mastné a vysoce kalorické pokrmy, které jsme měli na talíři v předchozích měsících a zařazujeme do našeho jídelníčku čerstvé potraviny.
Volný časZdraví a životní styl

Šetrné přírodní repelenty – vyzkoušejte odvar z hřebíčku či ze slupek vlašských ořechů

S příchodem letních měsíců přichází éra dotěrného hmyzu. Prevencí je polykání doplňku stravy B-komplex. Vitamín B se navíc nachází v kvasnicích a pivu ale účinky nejsou silné. Pojďme se hmyzu …