Co ochutnat na Apetit Festivalu v Pardubicích?

Co ochutnat na Apetit Festivalu v Pardubicích?21. a 22. června 2014 na dostihovém závodišti v Pardubicích

Apetit Festival v Pardubicích se nezadržitelně blíží, a tak se lidé od dnešního dne mohou seznámit se všemi nabízenými degustačními menu soutěžních i nesoutěžních restaurací, které se letošního ročníku festivalu zúčastní.

Vše je zveřejněno na webových stránkách www.apetitfestival.cz. Aby byla nabídka kompletní, nechybí ani fotografie všech nabízených menu.

Chtěli jsme, aby návštěvníci měli možnost si v klidu předem vybrat, co by chtěli ochutnat. Na našich webových stránkách proto najdou kompletní nabídku toho, co letos restaurace připravily. Mezi lahůdkami se objeví například grilovaná kreveta na mořské soli, blanšírovaných listech mangoldu a se salsou Romesco, grilovaná chobotnice s fenyklem, řapíkatým celerem a cherry rajčátky, guláš z jelení kýty s divokými brusinkami podávaný s domácími špekovými knedlíčky, či jehněčí roláda plněná masovou fáší s bylinkami,“ uvádí několik tipů jeden z pořadatelů Apetit Festivalu Martin Nauš. Celkem se na gurmánském festivalu bude o chuťové pohárky návštěvníků ucházet 15 TOP restaurací, které budou bojovat o titul Východočeská restaurace roku 2014.

Co ochutnat na Apetit Festivalu v Pardubicích?

Neméně lákavá však bude nabídka šesti nesoutěžních restaurací, podávat se totiž bude například parmská šunka s medovým melounem jako kaviár z kuchyně podniku Molecular Base, u stánku restaurace Šach Mat bude možné ochutnat smaženého švába na chutney nebo štíra na rukolovém salátku. Střední škola potravinářství a služeb z Pardubic se pro změnu bude snažit zaujmout pečenými roládkami z vepřové kotlety plněné králičí fáší a sušenou švestkou v slaninovém kabátku se smaženými mandlovými kroketami.

Co ochutnat na Apetit Festivalu v Pardubicích?

Druhý ročník festivalu dobrého jídla se i letos uskuteční na pardubickém závodišti ve dnech 21. a 22. června 2014. Kromě zmíněné nabídky restaurací si přijdou na své i milovníci piva a malých pivovarů. Dvacet malých pivovarů bude chtít návštěvníky přesvědčit, že právě jejich zlatavý mok je ten nejlepší, a bude tak chtít získat tituly Pivo Apetit Festivalu Pardubice 2014.

APETIT FESTIVAL 2014
21. a 22. června 2014 na dostihovém závodišti v Pardubicích
www.apetitfestival.cz

 

Stále na našem portále probíhá soutěž o vstupenky na Apetit Festival v Pardubicích, tak neváhejte!

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.