Ovocné pokušení

ovocné pokušeníIngredience:
250g odtučněného tvarohu
2 lžíce cukru krupice
vanilkový cukr
víno – kuličky (možno bílé, červené i růžové)
borůvky
jablka
hrušky
(ovoce jde zvolit podle chuti)

Postup:
V misce smícháme tvaroh cukr (krupici) a vanilkový cukr. Dobře promícháme a umístíme doprostřed talíře. Veškeré ovoce dobře umyjeme, víno rozkrojíme na půlky. Pokud máte borůvky mražené, necháme je roztát a použijeme šťávu, která se uvolní k ozdobě i dochucení tvarohu. Jablka a hrušky nakrájíme na půlměsíčky. Pro dekoraci a zároveň “třešničku na dortu” je dobré dodat sladké tyčky.
Servírovat můžeme v létě jako lehký oběd, nebo jako dezert.

Dobrou chuť vám přeje redakce.

ovocne_pokuen_velk

 

 

 

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.