Brokolice s houbami
Suroviny: 1 velká brokolice, 30 dkg hub podušených, olej, cibulku, 5 dkg slaniny, 3 vejce, 1/4 l mléka, 10 dkg balkánského
Čtěte víceSuroviny: 1 velká brokolice, 30 dkg hub podušených, olej, cibulku, 5 dkg slaniny, 3 vejce, 1/4 l mléka, 10 dkg balkánského
Čtěte vícePakliže máte přebytky hub a už nevíte co z nich připravit, rozhodně vyzkoušejte tuto čalamádu. Nebudete litovat! Suroviny:2kg hub1kg paprik1kg cibuleale
Čtěte víceSuroviny: 250 g cukr krupice100 g olej250 g polohrubá mouka4 ks vejce100 g mleté ořechy 1/2 balíčku prášek do pečiva1
Čtěte vícepro 4 osoby příprava: 15 minut | vaření: 20 minut Ingredience: 100 g sádla1 velká cibule50 g hladké mouky1 l zeleninového
Čtěte víceRatatouille (vyslovováno [ratatuj]) je tradiční francouzské zeleninové jídlo ne nepodobné našemu leču, připravovaný zejména v okolí města Nice. Jméno pochází z okcitánského
Čtěte vícePokud ještě existuje někdo komu růžičková kapusta „nevoní”, tyhle kapustičky v jednoduchých kabátcích přesvědčí každého, aby si ji zamiloval. 10
Čtěte více