Co ochutnat na Apetit Festivalu v Pardubicích?
21. a 22. června 2014 na dostihovém závodišti v Pardubicích Apetit Festival v Pardubicích se nezadržitelně blíží, a tak se lidé od dnešního dne mohou seznámit se všemi nabízenými degustačními …
21. a 22. června 2014 na dostihovém závodišti v Pardubicích Apetit Festival v Pardubicích se nezadržitelně blíží, a tak se lidé od dnešního dne mohou seznámit se všemi nabízenými degustačními …
Následně vypěstované sazenice papriky se tedy budou moci vysadit na místo finálního pěstování. Místo si pochopitelně vyberete dle vlastních možností a uvážení, přesto platí některé základní společné požadavky všech chilli …
Ingredience bílé paprikyrajčatalibové párky nebo točený salámsýr eidamanglická slanina Postup přípravy Paprikám seřízneme vršek a vydlabeme vnitřky, po omytí položíme na talíř a dáme je na tak 5 minut …
Doba přípravy: asi 25 minutVystačí na: asi 4 sklenice á 375ml Přísady:nakrájená kůra z 3 chemicky neošetřených pomerančů500g pomerančových filátek (asi z 9 větších pomerančů)500ml 100% pomerančové šťávy1 balíček Gelfixu …
Minulý týden jsme, a ne náhodou, zavítali s mikrofonem na degustaci francouzského koňaku do hradecké Restaurace Aquarium. Ono to vlastně nebylo jen o koňaku, ale také o moc dobrém jídle, …
5. listopadu 2013 od 19:00 hodin, Restaurace Aquarium – Hradec Králové Tradice značky Godet sahá až do 16. století, kdy se v La Rochelle usadil zakladatel rodu, nizozemský obchodník Bonaventure …
Na své vlastní sušenky s kousky čokolády, provoněné třtinovým cukrem, můžete být pyšní. Vyzkoušejte je a uvidíte, že nezůstane ani jedna – kamarádi už se olizují! Příprava 45 minut, pečení – 10 minut …
8 října 2013 od 19 hodin se uskuteční v královehradecké Restauraci Aquarium “Whisky and Food” – snoubení pokrmů se skotskou single malt whisky.
Chcete zkusit něco rychlého, dobrého a levného? Pak určitě nepohrdnete receptem na listové šnečky. Co budete potřebovat: 1 balení listového těsta 6 plátků tvrdého sýra (může být i strouhaný) jakýkoliv …
Pardubice – Škola SVÍTÁNÍ s AFI Palácem v Pardubicích pro Vás v úterý 24. září 2013 s dalšími školami připravily jedinečnou kulinářskou akci s názvem JAK NÁM CHUTNÁ EVROPA. Od 13 …
Sezóna meruněk je tu! Meruňkám se oprávněně říká ovoce zdraví, obsahují spoustu prospěšných látek, jsou chutné a přitom nízkokalorické. Máte i vy doma nějaké meruňky? Neváhejte a vyzkoušejte si náš …