Degustační večer – Cognac GODET
5. listopadu 2013 od 19:00 hodin, Restaurace Aquarium – Hradec Králové Tradice značky Godet sahá až do 16. století, kdy se v La Rochelle usadil zakladatel rodu, nizozemský obchodník Bonaventure …
5. listopadu 2013 od 19:00 hodin, Restaurace Aquarium – Hradec Králové Tradice značky Godet sahá až do 16. století, kdy se v La Rochelle usadil zakladatel rodu, nizozemský obchodník Bonaventure …
Na své vlastní sušenky s kousky čokolády, provoněné třtinovým cukrem, můžete být pyšní. Vyzkoušejte je a uvidíte, že nezůstane ani jedna – kamarádi už se olizují! Příprava 45 minut, pečení – 10 minut …
8 října 2013 od 19 hodin se uskuteční v královehradecké Restauraci Aquarium “Whisky and Food” – snoubení pokrmů se skotskou single malt whisky.
Chcete zkusit něco rychlého, dobrého a levného? Pak určitě nepohrdnete receptem na listové šnečky. Co budete potřebovat: 1 balení listového těsta 6 plátků tvrdého sýra (může být i strouhaný) jakýkoliv …
Pardubice – Škola SVÍTÁNÍ s AFI Palácem v Pardubicích pro Vás v úterý 24. září 2013 s dalšími školami připravily jedinečnou kulinářskou akci s názvem JAK NÁM CHUTNÁ EVROPA. Od 13 …
Sezóna meruněk je tu! Meruňkám se oprávněně říká ovoce zdraví, obsahují spoustu prospěšných látek, jsou chutné a přitom nízkokalorické. Máte i vy doma nějaké meruňky? Neváhejte a vyzkoušejte si náš …
Tento dezert je velice dobrý obzvláště na teplé letní dny. Příjemně Vás ochladí a velice si pochutnáte. Obzvláště milovníci jahod si přijdou na své.
Ingredience: 1 větší mrkev, 1 lžička škrobové moučky, 4 stroužky česneku, 400 g vaječných čínských nudlí, 1 cibule, 2 lžíce sójové omáčky, 2 plátky kuřecích prsních řízeků, 1 zelená paprika, …
Dvojitá kuchařská show Zdeňka Pohlreicha, „Kluci v akci” v podání Ondřeje Slaniny a Filipa Sajlera, degustační menu z cvrčků, sarančat a sušených červů v podání Petra Ocknechta nebo menu připravené …
A víte vůbec, odkud se vzal takový utopenec? Legenda praví: “Utopenec má prý i svého vynálezce. Je jím údajně hospodský a mlynář Šamánek z Berounska. Ten prý začal už před …
Jak vznikal v Markovicích sen o výrobně dortů? O tom Vám bude vyprávět sama majitelka Mirka Stará. To, že jsem začala studovat cukrařinu byla vlastně taková náhoda, která se, jak …